Hittantábor 2021 – BETELT

Tisztelt Szülök, Kedves Gyerekek!

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe 2021. évi
NYÁRI REFORMÁTUS TÁBORUNKAT.

A táborozás időpontja: 2021. június 21-25.
(korhatár: 6-12 év)
A táborok helyszíne: a Kemencei Feketevölgy Panzió

A KÖVETKEZŐ PROGRAMOKKAL VÁRUNK BENNETEKET:

Délelőtti foglalkozásaink során a Szentírás titkaiba nyerhettek bepillantást: hitünk növekedéséről áhítattal, a kerettörténeti részek jelmezes bemutatásával, és kiscsoportos foglalkozásokkal gondoskodik majd Mennyei Édesatyánk.

Délutánonként Isten teremtett világának szépségeiben gyönyörködünk.

– Táborunk helyszíne a Budapesttől 80 km-re fekvő festői szépségű Börzsöny hegység. Szállásunk a Kemence fölött, egy erdei tisztáson-, a kisvasút végállomásánál található: távol a nagyváros zajától, szennyezett levegőjétől, a Csarna-patak medrében bújik meg.

A Panzió hatalmas udvarral, és fedhető medencével rendelkezik. A kerti játékok, ping-pong asztalok is rendelkezésünkre állnak. A Feketevölgy Panzió megannyi turista útvonal kiindulási- és találkozási pontja. Minél több ilyen utat veletek együtt szeretnénk fölfedezni. Tervezünk még sport- és ügyességi vetélkedőket, kézműves foglalkozásokat, kisvonatozást.

Az estéket is természetesen együtt töltjük: színpadi előadásokkal, beszélgetésekkel, vetítéssel igyekszünk majd a napi élményeket elmélyíteni. Utolsó este rendezünk Ki mit tud? vetélkedőt is, amire addig is lehet készülni.

Az elhelyezést a panzió igényesen berendezett 2-3-4 ágyas, saját fürdővel és erkéllyel rendelkező szobáiban biztosítjuk. A helyben készített, házias jellegű ételeket a panzió éttermében fogjuk elfogyasztani. A helyszínről fotókat a www.feketevolgy.hu internetes honlapon találtok.

Az utazást a templomunk előtti parkolóból induló különjárattal, autóbusszal tervezzük.

Az 5 napos tábor részvételi díja – napi ötszöri étkezéssel, szállással – 35.000.- Ft.

Valamennyi hitoktatásra járó/gyülekezeti csoportba járó táborozó támogatásban részesül: az útiköltségüket Egyházközségünk Alapítványa fedezi.

JELENTKEZNI írásban, 5000.- Ft előleg befizetésével, és a honlapunkról letölthető adatkezelési nyilatkozat kitöltésével lehet.

Jelentkezési határidőt nem határozunk meg, 50 főnél lezárjuk a jelentkezést!

Tábori tájékoztatónkat a Tanévzáró istentisztelet (jún. 13, 10 óra) után tartjuk.

A részvételi díjat egyházközségünk Lelkészi Hivatalában (Limanova tér 9-11.), személyesen lehet befizetni. Az összeg több részletben is rendezhető.

SZERETETTEL VÁRUNK!

A Zuglói Gyermekmunkások csapata

 


Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap
Adatkezelési nyilatkozat