Saját kiadványaink

Alapítványunk, a Zuglói Református Hitélet Alapítványtámogatásával 2011 decemberében megjelent lelkipásztoraink, Szőke János és Szőke Noémi igehirdetés gyűjteménye “Légy hű mindhalálig!” címmel.

„Valamennyi igehirdetés hangsúlyozza a levél kapcsolatteremtő fontosságát, amely a mobiltelefonok és az internet percekben mérhető világában megállásra késztet, és maradandó üzenetet hordoz. Kifejti, hogy hét különböző gyülekezethez szólnak az üzenetek, amelyek közös terhet hordoznak abban, hogy üldöztetés közepette élnek, és nagy a kísértés a pogány közösségbe való beolvadásra. Vigasztalásuk, hogy nincsenek egyedül, a levelek küldője Krisztus, aki ismeri őket… A veszedelmek között tud jó cselekedeteiről is, és aki hű marad, elnyeri ‘az élet koronáját!.’”

(Részlet Kovács Mihály nyugalmazott esperes ajánlásából)

Szintén iratterjesztésünknél vásárolhatók meg az alábbi képeslapok, melyek a templomunkat díszítő stallumok egy részét ábrázolják. A Gaál János presbiter, restauátor testvérünk által kézzel festett táblaképek átadásáról olvashatunk a Rólunk írták menüpont alatt a “A mában élni küzdelem, feladat és ajándék” és “A templomi táblaképek ünnepélyes felavatása” című újságcikkekben.