Hittantábor 2023

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!
Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe 2023. évi
NYÁRI REFORMÁTUS TÁBORUNKAT,
melynek időpontja:
2023. június 26-30.
A tábor helyszíne: a kemencei Feketevölgy Panzió

A következő programokkal várunk Benneteket:
– Délelőtt bibliaismereti foglalkozások során a Szentírás titkaiba nyerhettek bepillantást: hitünk növekedéséről áhítattal, és kiscsoportos foglalkozásokkal gondoskodik majd Mennyei Édesatyánk.
– Délutánonként Isten teremtett világának szépségeiben gyönyörködünk. Lesz túrázás, kisvasutazás, fürdőzés és sok-sok szabadidős tevékenyég.
(Táborunk helyszíne a Budapesttől 80 km-re fekvő festői szépségű Börzsöny hegység. Szállásunk Kemence fölött, egy erdei tisztáson-, a kisvasút végállomásánál található. Távol a nagyváros zajától, rossz levegőjétől, a Csarna-patak medrében bújik meg.
A panzió hatalmas udvarral és saját medencével rendelkezik. Kerti játékok, pingpongasztalok is rendelkezésünkre állnak. A Feketevölgy Panzió megannyi turistaútvonal kiindulási- és találkozási pontja. Minél több ilyen utat szeretnénk veletek együtt fölfedezni.)
– Az estéket is természetesen együtt töltjük: vidám vetélkedőkkel, színpadi előadásokkal, társasjátékozással igyekszünk majd a napi élményeket elmélyíteni.
Az elhelyezést a panzió igényesen berendezett 2-3-4 ágyas, saját fürdővel rendelkező szobáiban biztosítjuk. A helyben készített, házias jellegű ételeket a panzió éttermében fogjuk elfogyasztani. A helyszínről fotókat a www.feketevolgy.hu internetes honlapon találtok.
Az utazást a templomunk előtti parkolóból induló különjárattal, autóbusszal tervezzük.
Az 5 napos tábor részvételi díja 44.000 Ft.
(Támogatás egyházközségünk alapítványától kérhető. Igényüket a jelentkezési lapon kérjük jelezni.)
JELENTKEZNI a jelentkezési lap leadásával, valamint 5000.- Ft előleg befizetésével május 7-tól lehet a 10 órás Istentiszteletet követően, továbbá csütörtökönként 17 és 18 óra között a Lelkészi Hivatalban (Limanova tér 9-11.)

Jelentkezési határidőt nem határozunk meg, 50 főnél lezárjuk a jelentkezést.
Tábori tájékoztatónkat a Tanévzáró Istentisztelet (jún. 18. 10 óra) után tartjuk.

SZERETETTEL VÁRUNK!


Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap
Adatkezelési nyilatkozat